OVER ONS

Havana is niet alleen een lounge, maar ook een club! Geniet van de beste muziek onder genot van een hoge kwaliteit shisha! Havana is groot, overzichtelijk maar kent een gezellige sfeer waarin iedereen samen een geweldige tijd heeft. Je kunt ons vinden dicht bij het centrum van Zaandam, met een mooi terras voor de deur.

Wij doen uitsluitend inkopen bij de beste leveranciers, waar we letten op de hoogste hygiëne en kwaliteit. Hierdoor verzekeren wij je van de beste shisha in de omgeving. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Havana bestaat uit twee verdiepingen. De lounge op de bovenste verdieping heeft een gezellige Arabische setting met oosterse invloeden. De club op de begane grond kenmerkt zich door een open luxe setting. Bovendien zijn er van donderdag tot en met zondag verschillende DJ’s aanwezig die voor een geweldige sfeer zorgen!

Het is ook mogelijk om onze locatie te huren voor verjaardagfeesten, vrijgezellenfeesten, babyshower, bedrijfsuitjes en meer. Wij kunnen samen met u kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor reserveringen, vragen of extra informatie.